Monday, November 12, 2012

Resepi: Kek Batik





Bahan-bahan
  • 1 paket Milo (yang kecik tu haa)
  • 1 paket biskut marie (patahkan kepada 4 bahagian)
  • 1 ketul butter 250g 
  • 1/2 tin susu pekat manis 
  • 1 cawan air
Cara-cara

  1. Cair kan butter dengan 1 cawan air
  2. Masukkan milo kacau sampai milo larut semua
  3. Kemudian masukkan susu pekat, kacau sebati
  4. Last sekali masukkan biskut kacau, kacau sebati tapi jangan kacau lama sangat nanti biskut tu lembik/lemau..
  5. Then masukkan biskut dalam bekas
  6. Simpan dalam peti ais lebih kurang 1 jam 

Saturday, November 3, 2012

kenapa? kenapa? kenapa?










kenapa hari ni hari sabtu... esok hari ahad luse hari isnin... malas giler2 yang amat nak start kelas balik... mood cuti tak habes lagi neh cuti seminggu lebeh rase macam cuti 3 hari jer.. assgmnt pon 1 pon tak bersentuh lagi nie.. acaner neh??? sambung mc kah?? ponteng kelas kah?? oh tidak!!!!!