Thursday, August 14, 2014

CHOCOLATE WALNUT BUTTERSCOTC DARI LUXUREE DESSERT

Salam semua.... ya allah lama nyer menyepi kat dunia blog neh... neh pon tibe2 je mai kerajinan nak post entry sebab semalam iolss dapat 3 box kek percuma.. yer PERCUMA sape tak suka kan..


tak da percuma sangat pon sebenarnya.. hehehe iolss join contest dari Laxuree Dessert


ni iolls punyer post, eja masjis jamed pon salah lol.. tah macam mana leh menang.. hahahahha



nasib baik, dalam ramai2 join iolls jugak yang termenang walaupon post tak seberapa.. tq Laxuree Dessert



so dah2 merepek jom kite layan hadiah yang iolss dapat.
iolls dapat 3 box kek coklat yang super sedap ni semalam, owner dia mai hantar sampai ke pintu pagar umah iollss okeh.


Kek ni nama penuh dia CHOCOLATE WALNUT BUTTERSCOTCH, RM 9.90 je sebenarnya iolss pernah je makan kek ni sebelum ni tapi iolss beli sama dieorang buka booth dekat masjid jamed, btw brownies dieorang pon sedap tapi lupe dah berapa RM beli masa tu. Rasa kek ni sangat moist, coklat dia banyak & tak manis sangat. Hari ni iolss shared 1 bekas dengan 3 orang staff semua puji kek iolss buat sedap.. opss kek dari Luxuree Dessert sangat yummylicious.


Dah la malas lah nak cakap banyak, uolls nak rasa sila beli sendiri oke.

boleh beli di :


Facebook: Laxuree Dessert
Instagram: laxureedesserts








1 comment:

  1. wah penampakkan imej macam sedap jer ni... tiba tiba macam yummylicious...

    ReplyDelete