Thursday, January 17, 2013

Review: Herbalife Radiant C Face Quencher/ Mist Muka Herbalife



Herbalife Radiant C Face Quencher:

Herbalife Radiant C Face Quencher is a refreshing facial vitamin C mist. Radiant C Face Quencher provides your dry, water-starved skin with a cool, rejuvenating burst of vitamin C. Airline stuarts have used this type of product for years due to the dry climate in planes. This product also is also used for many women to set makeup for longer wear. Just mist your face throughout the day to revitalize skin with this cool vitamin C spray. Not only does it provide instant hydration is nourishes your skin with vitamin c.

Herbalife Radiant C Face Quencher Benefits:
*Refresh tired-looking skin
* Get instant hydration and moisture
* Give your skin a cool antioxidant burst
* Made with high-quality vitamin C.
* Includes extracts of apricot, apple and carrot.
* Contains antioxidants.
* Appropriate for all skin types.

so my review...

  • mist nie agak bagus untuk student sebab kalo kite spray je kat muka 2 saat after tadaaa ngantok da hilang..
  • kalo time nak kuar jalan2 ke, ngedate ke, bole lah after mekap2 tuh spray untuk mekap kite tahan lama..
  • saiz mist nie sangat2 pocket size boleh bawak g mane2 pon..
  • dalam mist nie ade vitC so sangat bagus untuk kulit kite kan vitC neh
  • Menyegarkan dan Menyerikan muke kita
  • bau die best, bau citrus/oren
  • sesuai untuk lelaki mahupun gegirl macam ai neh 
  • harga die pon murah berbaloi2 nak taw harga die bole ler pm fb cik kak kite neh iqin.kuken

Cara nak gune:
  • spray je kat muka dalam jarak 30 cm.. agak2 la sendiri tk reti nak agak2 bole ambik pita ukur, ukur sendiri =)
  • jangan bagi masok mate & mulut yer so tutup mata & mulut rapat2



No comments:

Post a Comment