Monday, January 14, 2013

Herbalife Tea Mix

Assalamualaikum semua, hari ni ai nak review teh herbalife yang ai tiap2 hari ambik.



Herbalife Tea Mix : Lemon and Hibiscus
Harga : Rm90  = 50g / RM165 = 100g tak termasuk postage

erm rase die biase je ai just letak 1 sudu kecil untuk 1 botol besar air kosong atau 2L air. khasiat die sngat2 banyak: walaupun kite tak ambik 1 set full herbalife tpi just minum teh ni je kite dah bole kurus dah sebab teh ni sifat die naik kan kadar metabolisma kite, dan rangsang badan kite suh bakor banyak banyak lemak tepu.


Botol Herbalife 2 L = RM27
Botol Herbalife 1 L = RM25

kalo dah beli botol die senang sket kite nak measure air yang kite minum tuh Slurrp.. Slurrp.. Sedut.. eh eh.. da abes rupanya 1 botol ni. ehehe.. x seperti botol biasa, kena tonggang tonggang . so ai paling kurang kene habes kan 1 botol air.



so kalau u olls nak order 1 set pon bole.. nak cepat kurus kan..
Rm300++ yang pasti nyer harga die sangat sangat murah if nak compare dengan harga pasaran..


Nak order bole ler contact cik kat kat atas nie facebook:kuken



 

15 comments:

  1. hai dear..hrga skrg tea mix bpe rm ye?
    utk dua2 saiz

    ReplyDelete
  2. Nk oder botol mcm mn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/eyra.dzuhairah inbox fb saya atau msg 01729191971

      Delete
  3. Replies
    1. https://www.facebook.com/eyra.dzuhairah inbox fb saya atau msg 01729191971

      Delete
  4. boleh pm saya tak kat fb? syamidairfanie

    ReplyDelete
  5. Botol herba life de lg x

    ReplyDelete